logo

Facilitare tehnologică

Oferirea de infrastructură și suport tehnic pentru utilizarea tehnologiei în cadrul ședinței AGA, cum ar fi proiecții, echipamente de tip scanare QR vot fizic.

Împreună cu...
  • Serviciu de transmitere live a ședinței audio/video - 2 canale audio pentru limba omână și engleză
  • Asigurarea securității și confidențialității - Implementarea măsurilor de securitate pentru protejarea datelor și informațiilor sensibile în cadrul ședinței AGA, asigurând confidențialitatea și integritatea procesului.
  • Monitorizare și raportare - Monitorizarea și înregistrarea procesului AGA, inclusiv raportarea rezultatelor voturilor.
  • Serviciu extern de traducere

Planificare și coordonare

Servicii de planificare și coordonare a întregului proces AGA prin intermediul platformei Voting.

Management acționari, votare și procuri

Furnizarea de soluții pentru managementul acționarilor, înregistrarea voturilor și gestionarea procurilor, inclusiv votul electronic și alte metode de colectare a voturilor.

Consultanță Juridică și de Conformitate

Furnizarea de consultanță juridică și asistență pentru asigurarea conformității cu legislația și reglementările relevante în ceea ce privește organizarea și desfășurarea AGA.

Gestionarea documentelor

Asigurarea disponibilității și accesibilității documentelor relevante pentru AGA, inclusiv rapoarte financiare, propuneri de acțiuni și alte materiale de susținere.

Testimoniale

Partenerii despre noi

Calitatea serviciului oferit se reflectă în părerea partenerilor noștri.

quotes
user
Dna. Raluca Kasap
Head of Investor Relations - Electrica
Aplicatia Voting pentru AGA Electrica este o solutie inovatoare si eficienta, un instrument de guvernanta corporativa care a devenit esential pentru consolidarea relației cu investitorii și succesul companiei noastre in era digitalizarii.

Cu interfața sa intuitivă a oferit actionarilor nostri posibilitatea de a se implica activ in deciziile companiei, de a putea dialoga direct cu managementul, prin participare si vot online la AGA.

Prin funcționalitățile sale avansate ne-a permis sa gestionam mai eficient procesele complicate ce tin de organizarea AGA, reusind astfel sa fim mai transparenti si mai aproape de investitori.
quotes
quotes
user
Dl. Sorin Ștefănuț
Director - IBIOL
O soluție excelentă

Ne-am propus să utilizăm soluția de votare online pentru a asigura transparență și ușurință în utilizare în cadrul ședințelor Consiliilor Științifice ale Institutului de Biologie din București.quotes